Biografie

Biografie

corinne engelenCorinne Engelen is oprichter van het communicatiebureau Engelen Communicatie en werkt voor cliënten in de profitsector en de overheid.
Zij heeft een achtergrond in het vakgebied communicatie en sales.

Corinne is een ervaren mens-en resultaatgerichte adviseur met een passie voor communicatie- vraagstukken en kennisoverdracht en met een natuurlijke pragmatische focus op resultaat die past bij de organisatie van de cliënt.

Zij houdt van de diversiteit die het vakgebied communicatie te bieden heeft. Corinne is een gedreven teamspeler, resultaatgericht en in staat om te gaan met complexe omgevingen. Overzicht, heldere communicatie en scherpe analyses kenmerken haar werkwijze.

Haar missie is het duurzaam realiseren van structurele prestatieverbeteringen van organisaties en de mensen die er werken.

Het communicatiebureau bestaat bewust uit drie expertisegebieden: Engelen Communicatie, Engelen Trainingen en Engelen Re-integratie.

Haar bureau cliëntenportfolio bestaat o.a. uit: Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Royal Dutch Shell, UWV Werkbedrijf. Voor deze organisaties zijn één of meerdere opdrachten uitgevoerd.

Corinne heeft meer dan 20 jaar operationele en bestuurlijke communicatie, marketing, sales en innovatie ervaring opgebouwd bij diverse multinationale (beursgenoteerde) ondernemingen.
Zij heeft  haar professionele (management) ervaring o.a opgedaan bij Control Data Corporation, Content Uitzendorganisatie, Siemens AG en Koninklijke KPN N.V.

Haar brede ervaring, creativiteit en vernieuwingsdrang zorgt voor het verbinden van mensen en culturen. Corinne gelooft in de kracht van mensen en stimuleert deze door haar open, oprechte en enthousiasmerende manier van werken.
Zij doet dit met open communicatie, humor en empathie en met oog voor praktische oplossingen. Corinne is lid van de beroepsvereniging voor communicatie Logeion en lid van de Businessclub Rijswijk.