Coaching

Wat is coaching?
Coaching is een individueel traject waarbij door professionele begeleiding de zelfgekozen doelen behaald worden. Coachingstrajecten zijn bij ons altijd maatwerk!

Soms heb je extra hulp nodig in je loopbaan. Coaching is een intensieve vorm van begeleiding om vaardigheden en kwaliteiten verder te ontwikkelen.

Er zijn veel soorten coaching. Welke past bij jou? Met welke vragen zit jij? Welke competenties wil je verder ontwikkelen? Of heb je vragen over je carrière of wil je starten als zelfstandig ondernemer?

 

Je kunt bij ons terecht voor meerdere soorten coaching:

Personal coaching
Personal coaching is perfect voor het realiseren van je persoonlijke doelen. Door het ontdekken en ontwikkelen van je eigen talenten en vaardigheden creëer je nieuwe kansen en haal je het beste uit jezelf.

Commerciële coaching / salescoaching
Ben je werkzaam in een commercieel beroep zoals accountmanager, salesmanager of ben je verantwoordelijk voor de klantcontacten? Naast de sales/commerciële trainingen begeleiden wij je met nieuwe vaardigheden, werkmethodieken of persoonlijke ontwikkeldoelen. Een competentietest om je commerciële competenties en ontwikkeldoelen in kaart te brengen zal deel uit maken van het coachtraject.

Loopbaancoaching
Loop je vast in je werk? Of heb je het gevoel dat je niet meer op de juiste plek zit? Wij kunnen je helpen je carrière weer een nieuwe impuls te geven.

Ondernemers coaching
Wil jij je eigen onderneming starten of overweeg je om als ZZP-er of freelancer aan het werk te gaan? Of ben je al gestart maar zoek je hulp bij het uitbreiden van je eigen bedrijf? Dan is ondernemers coaching iets voor jou. Wij bieden advies, ondersteuning en begeleiding bij de start van jouw eigen bedrijf.

Ben je boventallig en wil je een eigen bedrijf starten? Dit coachingstraject kan ook gebruikt worden in een outplacementtraject.

Werkwijze
Het coachingstraject start met een intakegesprek. Het eerst gesprek is kosteloos en vrijblijvend. We bespreken waar je tegen aan loopt en wat jouw doelen zijn, hoe we dit gaan realiseren en wat de kosten zijn. Dit wordt vastgelegd in een offerte.

Maar uiteindelijk gaat het om de klik tussen jou en de coach. Pas dan kan er vertrouwen worden opgebouwd dat noodzakelijk is om geholpen te kunnen worden.