Mind Challenge®

Mind Challenge® is de ultieme uitdaging om je ondernemers- en commerciële kwaliteiten te meten. Onderzoek online hoe jouw competenties ontwikkeld zijn. Via het persoonlijk rapport heb je direct en interactief inzicht in waar je nu staat en hoe je je kunt verbeteren.

Corinne Engelen is gelicenceerd coach Mind Challenge®

Entrepeneurs Mind Challenge®
De Entrepeneurs Mind Challenge® beschrijft uitgebreid en persoonlijk de 20 competenties die nodig zijn om als Entrepeneur succesvol te zijn en geeft zodoende uitgebreid inzicht in je ondernemerskwaliteiten

Je score wordt vergeleken met het wetenschappelijke, optimale profiel van een succesvolle ondernemer. De uitslag is direct online beschikbaar.

Commercial Mind Challenge®
De Commercial Mind Challenge® beschrijft uitgebreid en persoonlijk de 20 competenties die nodig zijn om commercieel succesvol te zijn en geeft zodoende uitgebreid inzicht in je commerciële kwaliteiten.

Je score wordt vergeleken met het wetenschappelijke, optimale profiel van een succesvolle commerciële medewerker. De uitslag is direct online beschikbaar.

De Mind Challenge® kan onderdeel zijn van een coachingstrajec of kan individueel gemaakt worden met aansluitend een telefonisch consult van 1 uur waarin we ingaan op jouw commerciële vaardigheden en wat jij nodig hebt om de gewenste competenties verder te ontwikkelen en welke vervolgstappen daarvoor gewenst zijn.

Neem contact op over de mogelijkheden en kosten.