Engelen Communicatie

Engelen Communicatie
Engelen Communicatie, opgericht door Corinne Engelen, adviseert, ondersteunt en begeleidt communicatieprojecten en is inzetbaar vanaf conceptfase tot en met de uitvoering.
De creatieve kant van Corinne als communicatieadviseur gecombineerd met haar ervaring en kennis van de zakelijke dienstverlening zorgt ervoor dat zij projecten op een voortvarende wijze kan aanpakken, solitair of in een team. Met oog voor de omgeving en mensen maar altijd bewust van het te behalen einddoel en altijd in nauwe samenhang met de organisatie- en communicatiedoelstellingen. Corinne is een “doener“ die gewend is te werken in een politiek gevoelige omgeving.

Communicatieadvies
Engelen Communicatie biedt advies en ondersteuning op het gebied van communicatie.
Het bureau is gespecialiseerd in:
» Corporate communicatie, Interne communicatie, waaronder verandercommunicatie en communicatie bij reorganisaties en crisissituaties
» HR-communicatie,
» Public Relation (PR), marketing- en sponsorprojecten

Interim-diensten
Voor tijdelijke vervanging of versterking van uw communicatieactiviteiten biedt Engelen Communicatie flexibele interim-diensten aan.

Organisatie Evenementen
Wilt u een bedrijfsevenement voor uw relaties of medewerkers organiseren zoals een relatie-evenement, congres, productpresentatie of personeelsbijeenkomst? Wij verzorgen uw kleine en grote evenementen van concept tot uitvoering.

Contact
Neem gerust contact met ons op, als u vrijblijvend wilt praten over de communicatie binnen uw organisatie of interim-diensten. Klik hier voor ons telefoonnummer of contactformulier.