Leergang Continuïteits Management

Leergang Continuïteits Management

Winningteams sturen bewust op continuïteit en winstgevendheid

  • De kracht van langetermijn denken, kennis en inzicht, scherpe focus, eenvoud en reflectie zorgt voor excellente resultaten en continuïteit.
  • Winningteams creëren bovengemiddelde tevreden klanten, ze zorgen voor ambassadeurs.
Leergang: Continuïteits Management
Duur: 3 dagen verdeeld over 4 weken
Startdatum: diverse data in 2015 en 2016
Opleidingskosten: € 1.850,- ex BTW,
Inclusief: dagarrangement (opleidingsfaciliteiten, lunches, koffie/thee)

Doelstellingen

De leergang kent de volgende kerndoelstellingen:

  • Inzicht te verstrekken over de belangrijkste aspecten van het integraal beheersen van de niet-financiële risico’s die van invloed zijn op de bedrijfsvoering van een organisatie.
  • Het borgen van de continuïteit en het effect van communicatie en social media op de reputatie van de organisatie staat hierbij centraal.

Resultaat

  • Tijdens deze leergang ontwikkelt u een brede visie op het gebied van continuïteits management.
  • Door een multidisciplinaire aanpak met een breed scala aan theoretische onderdelen en actuele praktijkcases krijgt u een dieper inzicht in deze complexe materie.
  • De opgedane nieuwe vakkennis en de verdieping van uw analytisch denkvermogen helpen u de juiste oplossingen te vinden voor uw organisatie of opdrachtgever.Bij onze in-company trainingen en workshops nemen wij uw bedrijf en de werksituatie van uw medewerkers als uitgangspunt. Een training is pas effectief als deze herkenbaar is en aansluit op de dagelijkse praktijk.

Voor wie

  • Voor professionals die hun kennis en inzichten over continuïteits management op een hoger theoretisch en operationeel niveau willen brengen.
  • Voor professionals die het risico van discontinuïteit willen beperken, tijdig de signalen willen herkennen en indien noodzakelijk continuïteitsbevorderende maatregelen willen nemen.

Inhoud
De leergang bestaat uit de volgende onderdelen:

Track 1:     Risico Management, de nadruk ligt op risico analyse, inclusief het ontwikkelen en formuleren van beheersmaatregelen.
Track 2:     Rendements Management, de nadruk ligt op de primaire aspecten van het verdienmodel, inclusief het ontwikkelen en formuleren van optimalisatiemaatregelen.
Track 3:     Risico‘s en rendement van social media, de nadruk ligt op de risico’s en de waarde van social media instrumenten.

Opbouw en duur
Periode: 3 tracks van 1 dag (09.30 – 17.30 uur)

Groepsgrootte
Maximaal 8 deelnemers voor een steile leercurve met een uitstekende persoonlijke begeleiding voor een optimale symbiose van theorie en praktijk. Tevens biedt deze groepsomvang de mogelijkheid tot persoonlijk netwerken op niveau.

Data, plaats en investering:
diverse data in 2015 en 2016*
*wijzigingen voorbehouden

Investering en condities
Uw investering voor deze Leergang bedraagt: € 1.850,– exclusief BTW
Prijs is inclusief dagarrangement (opleidingsfaciliteiten, lunches, koffie/thee en frisdrank)
De leergangbetaling dient uiterlijk 1 week voor aanvang voldaan te zijn. Condities conform algemene voorwaarden van ‘Engelen Trainingen’ te Rijswijk. (ZH)

Voor meer informatie of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken op de volgende telefoonnummers: 070-39 49 1 80 of 06 53 94 06 02 of via info@engelen-communicatie.nl

Engelen Communicatie & Trainingen
Engelen Communicatie & Trainingen is gespecialiseerd in management,- communicatie- en professionele verkooptrainingen.
Onze reputatie, opgebouwd bij onze particuliere- en zakelijke cliënten, komt voort uit het onophoudelijk streven naar kwaliteit, integriteit en resultaat.