Netwerktraining

Netwerktraining
Een goede relatie opbouwen en onderhouden met uw klanten en relaties is belangrijker dan ooit. Hoe onderhouden uw medewerkers de contacten met klanten en relaties? Netwerken is de basis voor succesvol zakendoen. Kennis van dit proces helpt uw mensen zich zelfverzekerder te voelen en toegang te krijgen tot een platform van kennis, ervaringen en contacten.
In de workshop “Netwerken in de praktijk” worden alle aspecten van het netwerken behandeld en ontdekt men hoe er meer rendement uit zakelijke contacten te halen is.

Kosten
De In-Company trainingen bieden aantrekkelijke investeringsvoordelen. Engelen Trainingen hanteert een vast bedrag per training, veelal minder dan de investering van een open training.

Opbouw en duur van de training
Bij onze in-company trainingen en workshops nemen wij uw bedrijf en de werksituatie van uw medewerkers als uitgangspunt. Een training is pas effectief als deze herkenbaar is en aansluit op de dagelijkse praktijk. De duur van de training, exacte inhoud en locatie stemmen we gezamenlijk af.

Combineer uw training met persoonlijke coaching. Een coach kan uw medewerker helpen om het geleerde uit de groepstraining direct in de praktijk toe te passen. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het aantal coachingsessies.