Telefonische acquisitie voor verkopers

Telefonische acquisitie voor verkopers
Behoud van bestaande klanten is belangrijk voor uw bedrijf. Nieuwe klanten en opdrachten binnenhalen zijn noodzakelijk om de continuïteit van uw bedrijf te garanderen. Het eerste contact met de prospect is vaak via de telefoon. Goed afspraken maken kun je leren. In de training Telefonische Acquisitie worden uw verkopers getraind in effectiever telefoneren, om te gaan met bezwaren van de (toekomstige) klant en afsluiten en follow-up geven aan afspraken.

Kosten
De In-Company trainingen bieden aantrekkelijke investeringsvoordelen. Engelen Trainingen hanteert een vast bedrag per training, veelal minder dan de investering van een open training.

Opbouw en duur van de training
Bij onze in-company trainingen en workshops nemen wij uw bedrijf en de werksituatie van uw medewerkers als uitgangspunt. Een training is pas effectief als deze herkenbaar is en aansluit op de dagelijkse praktijk. De duur van de training, exacte inhoud en locatie stemmen we gezamenlijk af.

Combineer uw training met persoonlijke coaching. Een coach kan uw medewerker helpen om het geleerde uit de groepstraining direct in de praktijk toe te passen. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het aantal coachingsessies.