Klantgericht communiceren

Klantgericht communiceren
Deze basistraining is geschikt voor iedereen die veel interne- en externe telefooncontacten heeft en die het telefonische visitekaartje van uw bedrijf zijn. De manier waarop zij klantgericht, hulpvaardig en efficiënt omgaan met uw klanten zijn daarom vaak  bepalend voor de klanttevredenheid.
In deze training leert men de basisvaardigheden voor telefonisch communiceren, het maken van afspraken en het omgaan met verschillende klanttypen, zodat uw klant op de juiste manier geholpen wordt.

Kosten
De training klantgericht communiceren duurt 1 dag en wordt 4 x per jaar gegeven. Neem contact op over beschikbare data en locaties. De kosten voor deze training zijn: € 395,– inclusief BTW en de kosten voor de accommodatie, koffie, thee en lunch.

Opbouw en data
De maximale grootte van de trainingsgroep bedraagt 10 personen. Hierdoor zijn wij in staat om iedere cursist individuele aandacht te geven en is er voldoende gelegenheid om in kleine groepjes met elkaar te trainen en ervaringen uit te wisselen. Onze open-trainingen en workshops worden gehouden op diverse locaties in Nederland en op verschillende data.