Netwerktraining

Netwerktraining
Een goede relatie opbouwen en onderhouden met uw klanten en relaties is belangrijker dan ooit. Hoe onderhoudt u de contacten met klanten en relaties? Netwerken is de basis voor succesvol zakendoen. Kennis van dit proces helpt u zich zelfverzekerder te voelen en toegang te krijgen tot een platform van kennis, ervaringen en contacten. In de workshop “Netwerken in de praktijk” worden alle aspecten van het netwerken behandeld en ontdekt u hoe er meer rendement uit zakelijke contacten te halen is.

Kosten
De training netwerken duurt 1 dag en wordt 4 x per jaar gegeven. Neem contact op over beschikbare data en locaties. De kosten voor deze training zijn: € 395,– inclusief BTW en de kosten voor de accommodatie, koffie, thee en lunch.

Opbouw en data
De maximale grootte van de trainingsgroep bedraagt 10 personen. Hierdoor zijn wij in staat om iedere cursist individuele aandacht te geven en is er voldoende gelegenheid om in kleine groepjes met elkaar te trainen en ervaringen uit te wisselen. Onze open-trainingen en workshops worden gehouden op diverse locaties in Nederland en op verschillende data.