Telefonische acquisitie voor verkopers

Telefonische acquisitie voor verkopers
Behoud van bestaande klanten is belangrijk voor uw bedrijf. Nieuwe klanten en opdrachten binnenhalen zijn noodzakelijk om de continuïteit van uw bedrijf te garanderen. Het eerste contact met de prospect is vaak via de telefoon. Goed afspraken maken kun je leren. In de training Telefonische Acquisitie worden uw verkopers getraind in effectiever telefoneren, om te gaan met bezwaren van de (toekomstige) klant en afsluiten en follow-up geven aan afspraken.

Kosten
De training telefonische acquisitie voor verkopers duurt 1 dag en wordt 4 x per jaar gegeven. Neem contact op over beschikbare data en locaties. De kosten voor deze training zijn: € 395,– inclusief BTW en de kosten voor de accommodatie, koffie, thee en lunch.

Opbouw en data
De maximale grootte van de trainingsgroep bedraagt 10 personen. Hierdoor zijn wij in staat om iedere cursist individuele aandacht te geven en is er voldoende gelegenheid om in kleine groepjes met elkaar te trainen en ervaringen uit te wisselen. Onze open-trainingen en workshops worden gehouden op diverse locaties in Nederland en op verschillende data.