Verkooptraining voor startende verkopers

Verkooptraining voor startende verkopers
Startende verkopers zijn vaak erg enthousiast maar missen de ervaring om snel en succesvol zaken te doen. Het is belangrijk dat zij goed beslagen ten ijs komen. Met deze intensieve training leert u alles over de verschillende manieren van acquireren, telefonische afspraken maken, koopmotieven van de klant en het succesvol afsluiten van de order. Deze training is geschikt voor iedereen die klantcontact heeft en een uitstekende basis wil leggen voor zijn of haar commerciële vaardigheden.

Kosten
De verkooptraining voor startende verkopers duurt 2 dagen en wordt 4 x per jaar gegeven. Neem contact op over beschikbare data en locaties. De kosten voor deze training zijn: € 695,– inclusief BTW en de kosten voor de accommodatie, koffie, thee en lunch.

Opbouw en data
De maximale grootte van de trainingsgroep bedraagt 10 personen. Hierdoor zijn wij in staat om iedere cursist individuele aandacht te geven en is er voldoende gelegenheid om in kleine groepjes met elkaar te trainen en ervaringen uit te wisselen. Onze open-trainingen en workshops worden gehouden op diverse locaties in Nederland en op verschillende data.