Outplacement

Outplacement biedt weer toekomstperspectief!
Ben je boventallig of eindigt je arbeidsovereenkomst bij je huidige werkgever en biedt deze jou een outplacementbudget aan met als doel een andere baan buiten het bedrijf te vinden?

Kies dan voor Engelen Outplacement. Wij bieden een op maat gemaakt outplacementtraject waarin we je begeleiden naar een passende baan op jouw niveau. Persoonlijke coaching en begeleiding op basis van jouw wensen is het belangrijkste element van dit traject.

Engelen Outplacement verzorgt al een aantal jaren outplacementtrajecten speciaal voor hoger opgeleiden bij een aantal grote MKB bedrijven en Multinationale ondernemingen.

Begeleiding voor bepaalde tijd
Afhankelijk budget kunt je kiezen uit een outplacementtraject voor bepaalde tijd. Het minimum aantal maanden is 6 en kan uitgebreid worden tot maximaal 12 maanden.

Begeleiding naar zelfstandig ondernemerschap
Wil je liever als zelfstandig ondernemer verder? Dan kunnen wij je helpen met het opzetten van een bedrijfsplan. Samen kijken we naar de haalbaarheid van de nieuwe onderneming, zoals marketingplan en het verdienmodel.

Het resultaat telt
Heb je vragen of wil je kennismaken? Bel Corinne Engelen op 06-53940602 of stuur een korte mail naar info@engelen-communicatie.nl